• Polos washer datar

Polos washer datar

  • US $ 1300- $ 1500 / ton
  • 1000piece / lembar
  • : 200 ton per bulan
  • Tianjin, Shanghai, Guangzhou ..
  • : T / T, L / C

Naha Pilih

Kilang kitu urang

Bagian antara sapotong ngahubungkeun jeung nut.Generally, cingcin logam datar ieu dipaké pikeun ngajaga beungeut potongan disambungkeun ti nut abrasion jeung ka bubarkeun tekanan tina nut dina piece.Divided disambungkeun kana washer datar - Tingkat C, washers badag - A jeung C tingkat, washers badag - tingkat C, washer leutik - tingkat A, washer datar - tingkat A, washer datar - chamfering - KOMUNITAS kelas, struktur baja jeung gasket tinggi ngajentrekeun, washer buleud, congcot washer, balok jeung condong washer, saluran jeung gaskets serong, baku spring washer, cinyusu washer lampu, washers spring beurat, internal washer konci huntu, anu serrated konci washer, huntu konci washer, éksternal serrated konci washer, konci washer kalawan ngan hiji ceuli, dua ceuli pariksa washer, konci washer kalawan basa, nut babak kalawan washer.

nami Washer
ukuran M3-M100, sarta ngaropéa
material baja karbon
standar GB , DIN , ISO , ANSI / ASTM
ngabereskeun Polos, Séng plated, Hideung, HDGand ​​jsb
pamakéan Bagian antara sapotong ngahubungkeun jeung nut.Generally, cingcin logam datar ieu dipaké pikeun ngajaga beungeut potongan disambungkeun ti nut abrasion jeung ka bubarkeun tekanan tina nut dina salembar disambungkeun.
sampel Sampel anu gratis.
Waktos pangiriman 7-15 poé

10

Thread spésifikasi d

Φ1.6

Φ2

Φ2.5

Φ3

Φ4

Φ5

Φ6

Φ8

Φ10

Φ12

Φ14

Φ16

Φ20

Φ24

Φ30

Φ36

d

MAX

1,84

2,34

2,84

3,38

4,48

5,48

6,62

8,62

10,77

13,27

15,27

17,27

21,33

25,33

31,39

37,62

mnt

1,7

2.2

2.7

3.2

4.3

5,3

6.4

8,4

10,5

13

15

17

21

25

31

37

MAX

4

5

6

7

9

10

12

16

20

24

28

30

37

44

56

66

mnt

3,7

4,7

5.7

6,64

8,54

9,64

11,57

15,57

19,48

23,48

27,48

29,48

36,38

43,38

55,26

64,8

h

nominal

0,3

0,3

0,5

0,5

0,8

1

1.6

1.6

2

2.5

2.5

3

3

4

4

5

MAX

0,35

0,35

0,55

0,55

0.9

1.1

1,8

1,8

2.2

2.7

2.7

3.3

3.3

4.3

4.3

5.6

mnt

0,25

0,25

0,45

0,45

0.7

0.9

1.4

1.4

1,8

2.3

2.3

2.7

2.7

3,7

3,7

4.4

Sarébu sapotong beurat (baja) = kg

0,02

0,03

0,08

0.1

0,28

0,4

0,91

1,68

3.3

5,86

8,12

10,66

16,22

30,8

51,28

66,69

1200

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    aplikasi produk

    leuwih +
    • Warna-séng datar washer

      ngaran produk

      Warna-séng datar washer

    • Polos washer datar

      ngaran produk

      Polos washer datar

    • Hex flange screw kai warna-séng

      ngaran produk

      Hex flange screw kai warna-séng

    • nut hex konci

      ngaran produk

      nut hex konci