• Hex flange screw kai warna-séng

Hex flange screw kai warna-séng

  • US $ 1300- $ 1500 / ton
  • 1000piece / lembar
  • : 200 ton per bulan
  • Tianjin, Shanghai, Guangzhou ..
  • : T / T, L / C

Naha Pilih

Kilang kitu urang

Ieu jenis kuku dirancang husus pikeun kai. Nalika eta asup kai, éta bakal pisan teguh
.If jati geus teu rotted, éta moal bakal geus mungkin narik eta out.One hal deui catetan, screws kai kudu dipaké pikeun screw di, ulah make palu mun sambel di, bakal ngaruksak kayu sakurilingna.

nami kai screw
sirah Tipe sirah buleud, sirah datar, sirah oval
kakandeleun M4-M20
Lenght 16mm-200mm
standar GB , DIN , ISO , ANSI / ASTM
material baja karbon
pamakéan Kauntungan tina kai screw ngampar dina kamampuh konsolidasi téh kuat ti kuku, sarta bisa disilihtukeurkeun, teu menyakiti jeung beungeut kai téh leuwih merenah pikeun pamakéan
sampel Sampel anu gratis.
Waktos pangiriman 7-15 poé

11

Nominal diaméterna d

4

5

6

7

8

10

12

16

20

DS

max

4

5

6

7

8

10

12

16

20

mnt

3,52

4,52

5,52

6,42

7,42

9,42

11,3

15,3

19,3

k

max

3.1

3,88

4,38

5,38

5,88

7,45

8,45

10,45

13,9

mnt

2.5

3,13

3,63

4,63

5,13

6,55

7,55

9,55

12,1

s

max

7

8

10

12

13

17

19

24

30

mnt

6,64

7,64

9,64

11,57

12,57

16,57

18,48

23,16

29,16

Nominal diaméterna d

4

5

6

7

8

10

12

16

20

panjangna nominal L

Kualitas unggal products≈KG 1000 baja

16

1,71

2,92

20

2,01

3,42

5,02

25

2,41

4,02

5,82

11,5

30

2,81

4,62

6,62

12,9

23,6

35

3,11

5,12

7,42

14,2

25,8

36,2

40

3,51

5,82

8,22

15,6

28

39,2

45

6,43

8,94

16,9

30

42,1

50

7,03

9,64

18,2

32,1

45,4

84,1

55

10,5

19,6

34,3

48,6

89,7

60

11,2

20,9

36,5

51,8

94,9

165

65

22,2

38,5

54,7

99,5

174

70

23,6

40,7

57,8

107

182

75

25

42,9

61

112

192

80

26,5

45,2

64,5

118

2010

90

29,4

49,9

71

130

220

100

32

54

77,1

141

238

110

83,4

152

253

120

89,5

163

275

130

175

293

140

187

317

150

198

328

160

209

348

170

366

180

385

190

404

200

421

1200

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    aplikasi produk

    leuwih +
    • Warna-séng datar washer

      ngaran produk

      Warna-séng datar washer

    • Polos washer datar

      ngaran produk

      Polos washer datar

    • Hex flange screw kai warna-séng

      ngaran produk

      Hex flange screw kai warna-séng

    • nut hex konci

      ngaran produk

      nut hex konci