wilujeung sumping

ZHONG Tong

Didirikeun taun 2000, HANDAN ZHONG Tong listrik kakuatan fittings Manufaktur CO., LTD. ieu hiji perusahaan industri tinggi-tech integral tina produksi panalungtikan téhnologi sarta ngembangkeun, jualan na parusahaan service.The ieu lokasina di Kab yongnian zone pangwangunan ékonomi, handan, Propinsi Hebei Province, ngawengku hiji wewengkon 38.000 méter pasagi, hiji wewengkon 16.000 méter pasagi di tutuwuhan-fase kahiji, ku output poéan leuwih ti 50 ton sarta hiji kapasitas produksina taunan leuwih ti 20.000 ton anti korosi bagian study pikeun Bridges.

DIAJAR DEUI

Kauntungannana kalapa

Produksi profésional, operasi sarta jualan

Produksi profésional, operasi sarta jualan

Sanggeus-jualan jasa na garansi

  • Produksi profésional, operasi sarta jualan

    Produk puseur parusahaan urang dikandung dina pengobatan permukaan produk na ukuran sarta bahan sareng jelas, sangkan nasabah leuwih efisien lamun pilihan anu, patempatan baku pabrik ngaliwatan puseur machining ieu diwanohkeun ka produksi bagian baku, cooperate jeung precision of motong alat-alat nyieun jenis ieu fasteners baku, promosi sakedapan, euweuh urusan teh custom atanapi bagian baku beuli bisa ngajamin kualitas na alus teuing.
  • Produksi profésional, operasi sarta jualan

    Produk puseur parusahaan urang dikandung dina pengobatan permukaan produk na ukuran sarta bahan sareng jelas, sangkan nasabah leuwih efisien lamun pilihan anu, patempatan baku pabrik ngaliwatan puseur machining ieu diwanohkeun ka produksi bagian baku, cooperate jeung precision of motong alat-alat nyieun jenis ieu fasteners baku, promosi sakedapan, euweuh urusan teh custom atanapi bagian baku beuli bisa ngajamin kualitas na alus teuing.
  • Sanggeus-jualan jasa na garansi

    Produk puseur parusahaan urang dikandung dina pengobatan permukaan produk na ukuran sarta bahan sareng jelas, sangkan nasabah leuwih efisien lamun pilihan anu, patempatan baku pabrik ngaliwatan puseur machining ieu diwanohkeun ka produksi bagian baku, cooperate jeung precision of motong alat-alat nyieun jenis ieu fasteners baku, promosi sakedapan, euweuh urusan teh custom atanapi bagian baku beuli bisa ngajamin kualitas na alus teuing.

produk urang

Tambih deui
  • Warna-séng datar washer

    Warna-séng datar washer

    Warna-séng datar washer

  • Polos washer datar

    Polos washer datar

    Polos washer datar

  • Hex flange screw kai warna-séng

    Hex flange screw kai warna-séng

    Hex flange screw kai warna-séng

  • nut hex konci

    nut hex konci

    nut hex konci

  • nut flange Galvanized hex

    nut flange Galvanized hex

    nut flange Galvanized hex

  • 8.8 Hot dip tipe galvanized L baud

    8.8 Hot dip tipe galvanized L baud

    8.8 Hot dip tipe galvanized L baud

  • 12,9 thread pinuh hex stop kontak screw

    12,9 thread pinuh hex stop kontak screw

    12,9 thread pinuh hex stop kontak screw

  • 4,8 warna-séng thread pinuh hex baud

    4,8 warna-séng thread pinuh hex baud

    4,8 warna-séng thread pinuh hex baud

Kauntungannana kalapa

warta parusahaan

  • DeWalt DCF815 12V...

    Except for some core tools, DeWalt’s application in the 12V category is not so in-depth. Since the FlexVolt line has added higher power to its 20V Max cordless tools, we did not see much movement on the 12V line. In the grand plan, the “late model” DeWalt DCF815 can be hung ther...
  • In the years befo...

    In the years before the United States entered the First World War, the Vermont-based inventor Albert Bacon Pratt invented a new invention: Why not fix the gun to the helmet , So that soldiers can track, aim and attack the enemy just by turning their heads? The result was a patent in 1916, the so-...