MIRESEVINI

Zhong TONG

Themeluar në vitin 2000, HANDAN ZHONG TONG ELECTRIC POWER pajisje MANUFACTURING CO., LTD. është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë industriale integruar të prodhimit, hulumtimet dhe zhvillimin e teknologjisë, shitjes dhe kompania service.The është e vendosur në rrethit Yongnian zonën e zhvillimit ekonomik, Handan, Hebei Province, duke mbuluar një sipërfaqe prej 38.000 metra katrorë, një sipërfaqe prej 16.000 metra katrorë në centrali i parë-faza, me një prodhim ditor prej më shumë se 50 ton dhe një kapacitet prodhues vjetor prej më shumë se 20.000 ton anti-korrozioni pjesë ngulitur për ura.

MËSO MË SHUMË

avantazh konkurrues

prodhimit profesionale, funksionimin dhe shitjet

prodhimit profesionale, funksionimin dhe shitjet

Pas shitjes shërbimi dhe garanci

 • prodhimit profesionale, funksionimin dhe shitjet

  Produktet e qendrës së kompanisë sonë të përfshira në trajtimin e sipërfaqes produktit dhe madhësinë dhe materiale me një të qartë, të bëjë konsumatori më efikas kur zgjedhja, pjesë e standardeve prodhuesit përmes qendrës së përpunimit është futur në standarde prodhimin e pjesëve, të bashkëpunojnë me saktësi e prerjes pajisje për të bërë këtë lloj të fasteners standarde, promovimin menjëhershëm, pa marrë parasysh se është zakon ose pjesë e standardeve blerje mund të garantojë cilësinë e tij të shkëlqyer.
 • prodhimit profesionale, funksionimin dhe shitjet

  Produktet e qendrës së kompanisë sonë të përfshira në trajtimin e sipërfaqes produktit dhe madhësinë dhe materiale me një të qartë, të bëjë konsumatori më efikas kur zgjedhja, pjesë e standardeve prodhuesit përmes qendrës së përpunimit është futur në standarde prodhimin e pjesëve, të bashkëpunojnë me saktësi e prerjes pajisje për të bërë këtë lloj të fasteners standarde, promovimin menjëhershëm, pa marrë parasysh se është zakon ose pjesë e standardeve blerje mund të garantojë cilësinë e tij të shkëlqyer.
 • Pas shitjes shërbimi dhe garanci

  Produktet e qendrës së kompanisë sonë të përfshira në trajtimin e sipërfaqes produktit dhe madhësinë dhe materiale me një të qartë, të bëjë konsumatori më efikas kur zgjedhja, pjesë e standardeve prodhuesit përmes qendrës së përpunimit është futur në standarde prodhimin e pjesëve, të bashkëpunojnë me saktësi e prerjes pajisje për të bërë këtë lloj të fasteners standarde, promovimin menjëhershëm, pa marrë parasysh se është zakon ose pjesë e standardeve blerje mund të garantojë cilësinë e tij të shkëlqyer.

PRODUKTET tONA

më shumë
 • Color-zink sheshtë rondele

  Color-zink sheshtë rondele

  Color-zink sheshtë rondele

 • rondele Plain banesë

  rondele Plain banesë

  rondele Plain banesë

 • Hex fllanxhë helikë druri ngjyra-zink

  Hex fllanxhë helikë druri ngjyra-zink

  Hex fllanxhë helikë druri ngjyra-zink

 • Lock magji arrë

  Lock magji arrë

  Lock magji arrë

 • Galvanizuar hex fllanxhë arre

  Galvanizuar hex fllanxhë arre

  Galvanizuar hex fllanxhë arre

 • 8.8 Hot dip lloj galvanizuar L rrufe në qiell

  8.8 Hot dip lloj galvanizuar L rrufe në qiell

  8.8 Hot dip lloj galvanizuar L rrufe në qiell

 • 12.9 fije plotë helika hex fole

  12.9 fije plotë helika hex fole

  12.9 fije plotë helika hex fole

 • 4.8 color-zink thread plotë Hex rrufe

  4.8 color-zink thread plotë Hex rrufe

  4.8 color-zink thread plotë Hex rrufe

avantazh konkurrues

KOMPANISË LAJME

 • Redrafting Kobe, ...

  The class of 1996 was a Hummer with a collective star power that had never been seen before. That is not an exaggeration. This is a fact. Three players in the 1996 draft won MVP honors. Including an undrafted star story, eight people formed at least one team selected to the All-NBA team. Eleven p...
 • AEW full 2020 res...

  All elite wrestling (AEW) will return to Pay Per View (PPV) night (Saturday, September 5, 2020) with all their best efforts. The show departs from the Daily Plaza in Jacksonville. The preview, The Buy In, will start live and free on All Elite’s YouTube channel and B/R Live from 7:00 pm East...