• Plain mesin cuci flat

Plain mesin cuci flat

  • US $ 1300- $ 1500 / ton
  • 1000piece / bêsik
  • : 200 ton saben sasi
  • Tianjin, Shanghai, Guangzhou ..
  • : T / T, L / C

Napa Pilih

Pabrik kita

Sisih antarane Piece nyambungake lan nut.Generally, ring logam warata digunakake kanggo nglindhungi lumahing Piece disambungake saka kacang abrasion lan kanggo mbubarake meksa wong edan ing piece.Divided disambungake menyang mesin cuci flat - tingkat C, washers gedhe - A lan C tingkat, washers gedhe - tingkat C, mesin cuci cilik - tingkat A, mesin cuci flat - tingkat A, mesin cuci flat - chamfering - A bahan, struktur baja karo nesu dhuwur kekuatan, mesin cuci bundher, conthong mesin cuci, rohé karo kepekso mesin cuci, saluran karo gaskets oblique, standar spring mesin cuci, spring mesin cuci lampu, washers spring abot, internal mesin cuci kunci waos, ing serrated kunci mesin cuci, waos kunci mesin cuci, external serrated kunci mesin cuci, kunci mesin cuci karo mung siji kuping, loro kuping mriksa mesin cuci, kunci mesin cuci karo basa, nut babak karo mesin cuci.

jeneng mesin cuci
Size M3-M100, lan selaras
Material baja karbon
Standar GB , DIN , ISO , ANSI / ASTM
Rampung Plain, Seng dilapisi, Black, HDGand ​​etc.
Dianggo Sisih antarane Piece nyambungake lan nut.Generally, ring logam warata digunakake kanggo nglindhungi lumahing Piece disambungake saka kacang abrasion lan kanggo mbubarake meksa wong edan ing Piece disambungake.
samples Conto sing free.
wektu kiriman 7-15 dina

10

Thread specification d

Φ1.6

Φ2

Φ2.5

Φ3

Φ4

Φ5

Φ6

Φ8

Φ10

Φ12

Φ14

Φ16

Φ20

Φ24

Φ30

Φ36

d

MAX

1,84

2,34

2,84

3,38

4,48

5,48

6,62

8,62

10,77

13,27

15,27

17,27

21,33

25,33

31,39

37,62

MIN

1.7

2.2

2.7

3.2

4.3

5.3

6.4

8.4

10.5

13

15

17

21

25

31

37

MAX

4

5

6

7

9

10

12

16

20

24

28

30

37

44

56

66

MIN

3,7

4.7

5.7

6,64

8,54

9,64

11,57

15,57

19,48

23,48

27,48

29,48

36,38

43,38

55,26

64,8

h

nominal

0.3

0.3

0,5

0,5

0,8

1

1.6

1.6

2

2,5

2,5

3

3

4

4

5

MAX

0.35

0.35

0,55

0,55

0,9

1.1

1.8

1.8

2.2

2.7

2.7

3.3

3.3

4.3

4.3

5.6

MIN

0.25

0.25

0.45

0.45

0,7

0,9

1.4

1.4

1.8

2.3

2.3

2.7

2.7

3,7

3,7

4.4

Thousand Piece bobot (baja) = kg

0,02

0.03

0,08

0,1

0,28

0,4

0,91

1.68

3.3

5,86

8,12

10,66

16,22

30,8

51,28

66,69

1200

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    aplikasi Product

    More +
    • Warna-seng flat mesin cuci

      jeneng produk

      Warna-seng flat mesin cuci

    • Plain mesin cuci flat

      jeneng produk

      Plain mesin cuci flat

    • Hex cagak meneng kayu werna-seng

      jeneng produk

      Hex cagak meneng kayu werna-seng

    • nut hex kunci

      jeneng produk

      nut hex kunci