• Hex cagak meneng kayu werna-seng

Hex cagak meneng kayu werna-seng

  • US $ 1300- $ 1500 / ton
  • 1000piece / bêsik
  • : 200 ton saben sasi
  • Tianjin, Shanghai, Guangzhou ..
  • : T / T, L / C

Napa Pilih

Pabrik kita

Iki jenis kuku dirancang khusus kanggo kayu. Nalika mlebu kayu, iku bakal banget tenan
.Yen kayu kang ora rotted, iku ora bakal wis bisa kanggo narik out.One bab liyane kanggo cathetan, ngawut-awut kayu kudu digunakake kanggo meneng ing, aja nganggo Pethel kanggo ngalahake ing, bakal ngrusak kayu lingkungan.

jeneng kayu meneng
Lowongan Koleksi ndas bunder, warata lake, lake oval
kekandelan M4-M20
lenght 16mm-200mm
Standar GB , DIN , ISO , ANSI / ASTM
Material baja karbon
Dianggo Ing kauntungan saka kayu meneng dumunung ing kemampuan konsolidasi kuwat saka pucuk, lan bisa diijolke, ora babras lan lumahing kayu luwih trep kanggo nggunakake
samples Conto sing free.
wektu kiriman 7-15 dina

11

Nominal diameteripun d

4

5

6

7

8

10

12

16

20

ds

max

4

5

6

7

8

10

12

16

20

min

3,52

4,52

5,52

6,42

7,42

9,42

11,3

15.3

19,3

k

max

3.1

3,88

4,38

5,38

5,88

7,45

8,45

10,45

13,9

min

2,5

3.13

3,63

4,63

5,13

6,55

7,55

9,55

12,1

s

max

7

8

10

12

13

17

19

24

30

min

6,64

7,64

9,64

11,57

12,57

16,57

18,48

23,16

29,16

Nominal diameteripun d

4

5

6

7

8

10

12

16

20

dawa Nominal L

Quality saben products≈KG 1000 baja

16

1,71

2,92

20

2,01

3,42

5,02

25

2,41

4.02

5,82

11.5

30

2,81

4,62

6,62

12,9

23,6

35

3,11

5,12

7,42

14.2

25,8

36,2

40

3.51

5,82

8,22

15,6

28

39,2

45

6,43

8,94

16,9

30

42,1

50

7,03

9,64

18.2

32,1

45,4

84,1

55

10.5

19,6

34,3

48,6

89.7

60

11,2

20,9

36,5

51,8

94,9

165

65

22,2

38.5

54,7

99.5

174

70

23,6

40,7

57,8

107

182

75

25

42,9

61

112

192

80

26,5

45,2

64,5

118

2010

90

29.4

49,9

71

130

220

100

32

54

77,1

141

238

110

83,4

152

253

120

89,5

163

275

130

175

293

140

187

317

150

198

328

160

209

348

170

366

180

385

190

404

200

421

1200

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    aplikasi Product

    More +
    • Warna-seng flat mesin cuci

      jeneng produk

      Warna-seng flat mesin cuci

    • Plain mesin cuci flat

      jeneng produk

      Plain mesin cuci flat

    • Hex cagak meneng kayu werna-seng

      jeneng produk

      Hex cagak meneng kayu werna-seng

    • nut hex kunci

      jeneng produk

      nut hex kunci