SUGENG RAWUH

Zhong TONG

Madeg ing taun 2000, HANDAN Zhong TONG ELECTRIC POWER Fittings MANUFACTURING CO., LTD. punika bisnis dhuwur-tech nggabungaken produksi, riset teknologi lan pembangunan, sales lan perusahaan service.The dumunung ing distrik yongnian zona ekonomi pembangunan, handan, Hebei Provinsi, panutup area 38,000 meter, area 16.000 meter persegi ing tanduran-phase pisanan, karo output dina luwih saka 50 ton lan kapasitas produksi taunan luwih saka 20,000 ton saka anti-karat bagean ditempelake kanggo Bridges.

Sinau luwih

competitive kauntungan

produksi profesional, operasi lan dodolan

produksi profesional, operasi lan dodolan

Sawise-sales service lan njamin

  • produksi profesional, operasi lan dodolan

    Produk saka pusat perusahaan kita sing ana ing lumahing perawatan produk lan ukuran lan materi karo langit, nggawe customer luwih efisien nalika pilihan, bagean standar manufaktur liwat tengah mesin wis ngenalaken menyang produksi bagean standar, kerjo bareng karo tliti nglereni peralatan kanggo nggawe iki jenis fasteners standar, promosi cepet, ora prakara iku adat utawa bagéan standar tuku bisa njamin kualitas sawijining banget.
  • produksi profesional, operasi lan dodolan

    Produk saka pusat perusahaan kita sing ana ing lumahing perawatan produk lan ukuran lan materi karo langit, nggawe customer luwih efisien nalika pilihan, bagean standar manufaktur liwat tengah mesin wis ngenalaken menyang produksi bagean standar, kerjo bareng karo tliti nglereni peralatan kanggo nggawe iki jenis fasteners standar, promosi cepet, ora prakara iku adat utawa bagéan standar tuku bisa njamin kualitas sawijining banget.
  • Sawise-sales service lan njamin

    Produk saka pusat perusahaan kita sing ana ing lumahing perawatan produk lan ukuran lan materi karo langit, nggawe customer luwih efisien nalika pilihan, bagean standar manufaktur liwat tengah mesin wis ngenalaken menyang produksi bagean standar, kerjo bareng karo tliti nglereni peralatan kanggo nggawe iki jenis fasteners standar, promosi cepet, ora prakara iku adat utawa bagéan standar tuku bisa njamin kualitas sawijining banget.

PRODUCTS kita

More
  • Warna-seng flat mesin cuci

    Warna-seng flat mesin cuci

    Warna-seng flat mesin cuci

  • Plain mesin cuci flat

    Plain mesin cuci flat

    Plain mesin cuci flat

  • Hex cagak meneng kayu werna-seng

    Hex cagak meneng kayu werna-seng

    Hex cagak meneng kayu werna-seng

  • nut hex kunci

    nut hex kunci

    nut hex kunci

  • nut cagak Galvanized hex

    nut cagak Galvanized hex

    nut cagak Galvanized hex

  • 8,8 Hot dip jinis galvanized L bolt

    8,8 Hot dip jinis galvanized L bolt

    8,8 Hot dip jinis galvanized L bolt

  • 12,9 thread lengkap hex soket meneng

    12,9 thread lengkap hex soket meneng

    12,9 thread lengkap hex soket meneng

  • 4.8 werna-seng thread lengkap hex bolt

    4.8 werna-seng thread lengkap hex bolt

    4.8 werna-seng thread lengkap hex bolt

competitive kauntungan

PAWARTA COMPANY

  • Screw-in Dew-poin...

    A Research study on Screw-in Dew-point Transmitters Market analyzes and offers ideas of exhaustive research on ancient and recent Screw-in Dew-point Transmitters market size. Along with the estimated future possibilities of the market and emerging trends in the Screw-in Dew-point Transmitters mar...
  • Coronavirus (COVI...

    The research report on the Hex Nuts and Bolt market is a specialized and in-depth industry research dealing with all technical and profitable business outlook. In the dossier all the historical and current trends of Hex Nuts and Bolt market is discussed comprehensively. It also showcases the tren...